Diyabetle sağlıklı ve kontrollü bir yaşam sürdürmek için gerekli tüm bilgilerin verileceği ve en yeni tedavi yöntemlerinin anlatılacağı “Diyabet Okulları”na katılım ücretsiz.
Okulda diyabetle uzun süre yaşamın sonucunda doğabilecek problemlere karşı alınabilecek önlemler, hastalığın sistemik yan etkileri, insülin ve insülin tedavisi, gebelikte diyabet, diyabette egzersizin faydaları, beslenme, göz, kalp, ağız ve diş sağlığının korunması ile diyabetik çocuk gibi pek çok konuda hastalara bilgilendirilecek.
Uzman doktorların katılımıyla gerçekleşecek olan Diyabet Okulları, Memorial İstanbul Hastanesi ve Memorial Ataşehir Hastanesi’nde eş zamanlı olarak 5 Aralık Cumartesi günü başladı. Katılımcılar 444 7 888 Memorial Çağrı Merkezi’ni arayıp 6 haftalık kursa ücretsiz kayıt yaptırabilecekler.
Program: Tarih: 5 Aralık 2009- 9 Ocak 2010 Arası Her Cumartesi Saat: 11.00 -12.30 Yer : Memorial İstanbul Hastanesi Konferans Salonu / Memorial Ataşehir Hastanesi Konferans Salonu
|