Hisar Intercontinental Kadrosunu Büyüttü

Hisar Intercontinental Kadrosunu Büyüttü

Hisar Intercontinental Kadrosunu Büyüttü

Bizi Takip Et


Hisar Intercontinental hekim kadrosunu yeni isimler kattı. Prof. Dr. Melih Bulut, yönetim danışmanı olarak görev alırken Genel Cerrahi uzmanı Prof. Dr. Yusuf Çiçek ve Gastroenterohepatolojinin tanınmış hocalarından Prof. Dr. Levent Demirtürk Hisar Intercontinental Hospital’da hastalarını görmeye ve ameliyatlarını yapmaya başladılar.

Hekimlerin özgeçmişleri şöyle:

Prof. Dr. Melih BULUT- Yönetim Danışmanı
Prof. Dr. Melih Bulut; meslek yaşamının 30 yılını sağlık sektörüne hizmet vererek geçirdi. Tıp doktorluğu mesleğine Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Kliniği’nde uzman doktor olarak başlayan Prof. Dr. Melih Bulut, Doçent olduktan sonra Şişli Etfal Hastanesi Kurucu Çocuk Cerrahisi Şefliği’ne atandı.

1997-2003 yılları arasında International Hospital, Anadolu Sağlık Merkezi’nin ve Yeditepe Üniversitesi Hastanelerinin ‘Kurucu Başhekimlik’ görevlerinde bulundu. Başkent Üniversitesi’nde Marmara Bölgesi Genel Koordinatörü ve Beylikdüzü Medicana International Hastanesi’nde Genel Direktör olarak çalıştı. Hacettepe Üniversitesi  Tıp Fakültesi’nden kendi arzusuyla ayrıldıktan sonra, meslek yaşamının son 20 yılını kamu ve özel hastanelerde yönetici olarak geçiren Prof. Dr. Melih Bulut; 2006 yılında Hastane Dergisi tarafından özel kuruluş dalında Yılın En Başarılı Tıp Yöneticisi seçildi. 2012 yılında Hospital Manager dergisi tarafından Sağlık Alanında Yaşam Boyu Başarı Ödülüne layık görüldü. Prof. Dr. Melih Bulut; özel yaşamında da Prof. Dr. Ayşen Bulut ile evli ve iki çocuk babası.

Prof. Dr. Levent Demirtürk – Gastroenterohepatoloji
Prof. Dr. Levent Demirtürk; GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Klinik Şefliği’nden sonra; Hisar Intercontinental Hospital’da hastalarını görmeye başladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldu. Ağustos 1982-Ağustos 1983 yıllarında GATA (Gülhane Askeri Tıp Akademisi)’da stajyer teğmen olarak çalıştı. 1983-1985 yılları arasında kıta hizmetini İzmir Maltepe Askeri Lisesi’nde yaptı. 1985-1989 yılları arasında GATA’da İç Hastalıkları (Dahiliye) ihtisasını tamamladı. 1989-1990 yılları arasında Ankara Mevki Hastanesi’nde Dahiliye Uzmanı olarak çalıştı. 1990-1992 yılları arasında GATA’da Gastroenteroloji yan dal ihtisasını tamamladı. 1992-1993 yılları arasında Erzurum Mareşal Çakmak Hastanesi’nde Gastroenteroloji Uzmanı olarak çalıştı.

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde 1993 yılında Yardımcı Doçent, 2003 yılında Profesör oldu. Eylül 1995-Eylül 2011 yılların arasında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde Gastroenteroloji Bilim Dalı Servis Şefliği, Eylül 2011-Ağustos 2012 tarihleri arasında Yüksek Bilim Konseyi üyeliği görevini yürüttü.

Prof. Dr. Levent Demirtürk; mide, kalın barsak ve yemek borusuna endoskopik (kapalı) yöntemlerle cerrahi girişimlerin yanı sıra ERCP (Safra yolları kanalı ve pankreas görüntülemesi ve işlemleri) gibi, bu branşın özellikli ve az yapılabilen nitelikli ameliyatlarında, Türkiye’nin yetiştirdiği sayılı referans hekimlerinden birisidir. Yurt dışı ve yurt içinde birçok araştırması, olgu sunumu, bildirileri, kitap bölüm yazarlığı olan, İngilizce bilen Prof. Dr. Levent Demirtürk, evli ve 2 çocuk babası.

Prof. Dr. Yusuf Çiçek – Genel Cerrahi
Prof. Dr. Yusuf Çiçek, 1981 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1984-1988 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Genel Cerrahi ihtisasini tamamalyarak ayni klinikte uzman olarak çalışmaya devam etti. 1990 yılında, 4 ay süreyle Brighton/İngiltere Devlet Hastahanesi’nde, İngiltere Saglik Bakanlığı’ndan izinli olarak  Colo-Rektal Cerrahi üzerinde çalıştı.

1993 yılında ‘Doçent’ oldu. 1997 yılında  Acheen/Almanya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bir ay ‘Laparoskopik Hiatal Herni ve Fıtık Ameliyatları’ ile ilgili olarak çalıştı. 2000 yılında Yale/Amerika Üniversitesi’nde ‘Hepato-Bilier Cerrahi’ konusunda bilgi ve becerisini artırmak için iki ay süreyle ‘Visiting Professor’ olarak bulundu. Aynı zamanda ‘hidatik kist ve pilonidal sinus’ konulu iki konu hakkında konferans verdi.1999 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda ‘Profesör’ kadrosuna atandı.

100’ün üzerinde makale, tebliğ ve posteri mevcuttur. Çeşitli kitaplarda bölümleri olan Yusuf Çiçek ‘Current Surgical Therapy (Güncel Cerrahi Tedavi)’ adlı kitabın editörü ve ‘Safra Yolları Yaralanmaları ve Tedavileri’ adlı kitapçık yazarıdır. Tıpla ilgili çeşitli komite ve topluluklara üye.


İçeriği Paylaşın