Neslihan Kama, Reckitt Türkiye Sağlık Ülke Müdürü Oldu

Reckitt Pazarlama Direktörü olarak çok sayıda stratejik projeye liderlik eden ve bir çok ödüllü pazarlama kampanyasını yürüten Neslihan Kama, 1 Mart itibariyle Reckitt Türkiye Sağlık Ülke Müdürü oldu.

Neslihan Kama, Reckitt Türkiye Sağlık Ülke Müdürü Oldu

Bizi Takip Et


Görevini Reckitt Sağlık Pazarlama Direktörü olarak yürüten Neslihan Kama, 1 Mart itibariyle Reckitt Türkiye Sağlık Ülke Müdürü olarak atandı.

NESLİHAN KAMA KİMDİR?

Robert Kolej ve ardından 2010 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, profesyonel kariyerine Vodafone’da başlayan Neslihan Kama, Eczacıbaşı’ndaki tecrübesinin ardından, son 10 yıldır hızlı tüketim ürünleri ve tüketici sağlığı sektörlerinde lider firmalardan Reckitt bünyesinde çalışıyor. Reckitt Pazarlama Direktörü olarak çok sayıda stratejik projeye liderlik eden ve bir çok ödüllü pazarlama kampanyasını yürüten Neslihan Kama, Reckitt Türkiye’nin gelecek vizyonunu gerçekleştirmeye ve şirketin başarısını sürdürebilir kılmaya liderlik edecek.

Reckitt Hakkında:

Reckitt, benzersiz markaları ile dünyanın önde gelen sağlık, hijyen ve beslenme şirketidir; girişimcilik ruhuyla çalışan 40.000’den fazla yeteneğiyle, daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışı için bir araya gelmiş, büyüyen bir topluluktur. Reckitt’i ayırt edici kılan, markalarının pusulası aracılığıyla büyük bir sosyal amaca hizmet etmesidir. Markaları, tüketicilere daha iyi bir yaşam sunmak için her zaman ön cephede savaşmaktadır. Daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışında korumak, iyileştirmek ve beslemek Reckitt’in temel amacıdır çünkü Reckitt bunun bir ayrıcalık değil, bir hak olduğuna inanmaktadır. Araştırma ve geliştirme, bilim ve ortaklıklar yoluyla, insanların nesillerdir sevdiği ve güvendiği ürünler üretmektedir. Reckitt statükoya meydan okumakta ve Gaviscon, Nurofen, Strepsils, Durex, Veet, Finish, Vanish, Lysol, Calgon gibi lider markaları ile tüketicilerle buluşmak için her gün kendini geliştirmeye devam etmektedir.


İçeriği Paylaşın