Merck Türkiye’de Önemli Atama

Betül Balta, Ekim ayı itibariyle Merck Türkiye Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Departman Müdürü olarak göreve başladı.

Merck Türkiye’de Önemli Atama

Bizi Takip Et


Merck Türkiye Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Departman Müdürlüğüne Betül Balta getirildi. 

BETÜL BALTA KİMDİR?

Betül Balta, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini ve Bilgi Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine 2010’da Accenture firmasında başlayan Balta, ardından IMS Danışmanlık Grubu’nda devam etti.    

2014 yılında ilaç sektörüne geçiş yapan Betül Balta, Amgen’da İş Planlama ve Analiz Müdürü olarak göreve başladı ve 2015 yılında sorumluluk alanlarına Orta Doğu ve Afrika (TMEA) bölgeleri de eklendi. 2017 yılında Sağlık Politikaları ve Geri Ödeme Departmanına geçiş yaptı.

Son olarak, Bristol Myers Squibb firmasında Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Müdürü olarak görev yapan Betül Balta, 13 yıllık kariyer yolculuğu süresince Pazara Erişim, Geri Ödeme ve Fiyatlandırma konularında birçok başarılı proje gerçekleştirdi.     Merck Türkiye’de Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Departman Müdürü olarak yeni görevine başlayan Balta, aynı zamanda Merck Türkiye Liderlik Ekibi üyesi oldu.


İçeriği Paylaşın